Punaviinilla maseroidut mansikat, marenkia ja halvaa

Punaviinilla maseroidut mansikat, marenkia ja halvaa

Punaviinissa maseroidut mansikat, marenkia ja halvaa Ainekset   500g mansikoita 2,5 dl punaviiniä 2,5 dl sokeria 100 g halvaa 100 g marenkia tuoretta minttua muutama rouhaisu mustapippuria Käytimme reseptissä kaupan marenkeja, jotta resepti valmistuu nopeasti ja...
Ricottalla ja marjoilla täytetyt croissantit

Ricottalla ja marjoilla täytetyt croissantit

Ricottalla ja marjoilla täytetyt croissantit Niin helppoa, yksinkeertaista ja niin hyvää. Sellaisia ovat parhaat reseptit – aivan kuten tämäkin.   Ainekset 4 croissantia 1 prk ricottajuustoa 2 rkl tomusokeria ½ sitruunan kuori marjoja hunajaa Valmistus Vaihe 1...
Nizzalainen salaatti

Nizzalainen salaatti

Nizzalainen salaatti Tämä salaatti on yksi niistä, jonka raaka-aineista kiistellään. Sikken mielipide on, että tärkeintä on että,  mukana on perunaa, papuja laadukasta tonnikalaa ja kananmunaa. Kastikkeen tulee myös maistua! Ainekset KASTIKE 1 dl valkoviinietikkaa 1 ½...
Tomaatti-sipulisalaatti

Tomaatti-sipulisalaatti

Tomaatti-sipulisalaatti Raaka sipuli turruttaa makuaistin ja maistuu suussa tuntikausia. Kun tainnutat sipulin helpolla niksillä, se onkin mitä ihanin mauste ja lisä moneen ruokaan. Kuten tähän tuttuun salaattiin. Ainekset 1 dl valkoviinietikka hyppysellinen suolaa 1...
Rosmariini keksit

Rosmariini keksit

Rosmariini keksit   ”Yritän aina keksiä keinoja lisätä makeisiin ruokiin sellaisia yrttejä, joita tyypillisesti käytetään suolaisissa ruoissa” kertoo Pipsa. Ja sillä tavalla on nämä keksit syntyneet. Ainekset 100 g pehmeää voita 1 dl fariinisokeria 2...